MAGSEALED

13-05-2023 16:57
MAGSEALED
Neredeyse sıfır sürtünme ile sonsuza kadar dönen bir makara, özel bakım olmadan, yenilikçi teknoloji olarak adlandırılabilir. "MAGSEALED", sadece profesyonel balıkçılar için değil, yeni bir makaranın uzun ömürlü ve pürüzsüz performansını isteyen herkes için fayda sağlayan bir teknolojidir. Bu sadece bir geliştirme değil, gerçek bir yenilik. Bu, Daiwa'nın bu teknolojiyi ve uzay mühendisliğini kullanarak, en mikro seviyede bile kirleticileri engelleyerek makaranın su geçirmezliğini ve dayanıklılığını mükemmelleştirmesini sağlar.
  

"MAGSEALED" Geliştirilmesi

Tüm mekanik ürünler, zaman geçtikçe performanslarını kaybetmeye mahkumdur. Daiwa'nın bu soruna çözümü "MAGSEALED"dir. "MAGSEALED", ana makara mekanizmasına girebilecek tuzlu su ve tozun neden olduğu bozulma ve performans yorgunluğunu önleyerek, optimal performans için hafif ve pürüzsüz bir dönüş sağlar. Her balıkçının hayali gerçek oluyor.
 

"MAGSEALED" Nedir?

"MAGSEALED", uzay mühendisliği tarafından geliştirilen özel bir sıvı malzeme olan "MAGOIL"i kullanan bir teknolojidir. "MAGOIL", suya ve toza dayanıklı bir bariyer oluşturmak için kullanılır. Normal yağlardan farklı olarak, "MAGOIL" manyetik bir kuvvet kullanılarak katılaştırılabilir, bu da bir cihazı su geçirmez bir şekilde kalıcı olarak mühürlemek için pratik bir çözüm oluşturur.

"MAGSEALED"ın Etkisi

Kauçuk contaların aksine, MAGOIL dönen parçaların etrafına uygulansa bile dönme performansını etkilemeyen bir sıvıdır. Bu, dönme performansını koruyan yenilikçi bir su direnci yöntemidir. Geliştirme ekibinin odak noktası, genel performansın korunması için iki temel bileşen olan makara gövdesi içindeki dişli ve rulmanlardı.

"MAGSEALED" Bilyalı Rulman
Dönme performansını etkileyen temel parça bilyalı rulmandır. Mükemmel su direncine sahip bir bilyalı rulman oluşturmak uzun süredir düşünülmekteydi, ancak bunu gerçeğe dönüştürmek oldukça zordu. Pas ve korozyona karşı dayanıklı olsalar bile, tuz kalıntısı kalır. Çözümümüz, MAGSEALED teknolojisini bilyalı rulmana uygulamaktı. Sayısız ürün geliştirme testinden sonra, sonuçlar umut verici oldu; aşırı stres testinden sonra bile bilyalı rulman, öncesi test diyagnostiği gibi pürüzsüz bir şekilde döndü.
 
Makaraların Geleceği
MAGSEALED'in geliştirilmesi, balıkçılık makaraları için yeni bir standart belirledi. Daiwa'nın bu endüstriyi değiştiren teknolojiyi tanıttığı zaman, insanların bir makara seçerken düşündükleri şeyler tamamen değişti. Dönme pürüzsüzlüğü, yüksek teknolojik estetik ve mağazada görülen fiyat artık potansiyel müşterilerin zihninden geçmeyecek. Değer, sadece sonuçlara bağlı kalmayacak, aynı zamanda 5 ila 10 yıllık pürüzsüz ve dayanıklı performanstan sonra da belirlenecek.




IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.